Balkan Investmen Bank – 10 godina

bib-10-godina

Balkan Investmen Bank – 10 godina

Povodom obilježavanja 10 godina poslovanja našeg klijenta Balkan Investment Banke, u oktobru smo organizovali zajedničko druženje sa novinarima u ambijentu vlašićkog hotela “Blanca” Resort&Spa.

Uz ugodno vikend druženje u opuštenoj atmosferi, prisutnim novinarima prezentovana su dosadašnja postignuća banke, kao i planovi za budući razvoj u Bosni i Hercegovini.

Novinari su upoznati sa vizijom i misijom Banke, njenim odgovornim učešćem u bh. društvu i trenutnim aktivnostima koje provode. Ovom prilikom, zvanično je
predstavljen i direktor komercijalne divizije Balkan Investment Bank, gospodin Žilvinas Milerius, a održana je i prezentacija na temu “Bankarski sektor u funkciji stabilizacije makroekonomskih parametara”.

Gosti su se dodatno upoznali sa litvanskim vrijednostima na zajedničkoj večeri na kojoj su poslužena tradicionalna i veoma ukusna jela iz litvanske nacionalne kuhinje. Sadržajan vikend sa mnogo razgovora, druženja i zanimljivih prezentacija, predstavljao je zadovoljstvo kako za nas, tako i za sve
prisutne novinare i predstavnike Balkan Investment Bank.

Ovaj jubilej smo obilježili i mnogim drugim akcijama i eventima a tokom jeseni smo završili i projekat uređenja i unificiranja svih poslovnica i filijala Balkan Investment Bank.