Crvena Jabuka – koncert za pamćenje

Crvena Jabuka – koncert za pamćenje

Agencija PRIME Communications je za Balkan Investment Bank organizovala promotivne aktivnosti za koncert Crvene jabuke u Banjaluci.

U svrhu promocije koncerta podijeljeno je 4000 jabuka sa naljepnicom kojom Balkan Investment Bank poziva građane Banja Luke na romantični koncert 14. februara u SD “Borik”. Jabuke su tokom 20 dana prije koncerta ukrašavale prostorije Balkan Investment Bank u Banjaluci i distribuisane tokom promocije u poslovnici u centru Grada i u TC Merkator.

Osim jabuka sa pozivnicom, podijeljeno je i 16 jabuka sa dobitnom naljepnicom. Pronalazivši dobitne jabuke na ukrasnom drveću u dvjema poslovnicama u Banjaluci i tokom promocija u Merkatoru, srećni klijenti i prolaznici su osvojili po dvije ulaznice za koncert.

Promocijom u saradnji sa taksi vozilima lokalne kompanije građani Banjaluke su mogli osvojiti dodatnih 15
jabuka, odnosno 30 ulaznica, te su se ulaznice takođe dijelile i preko radio stanica u krugu Grada.

Uz promotivne aktivnosti Agencija je organizovala i dvije konferencije za medije koje su izazvale veliku medijsku pažnju.

Rezultat promocije je bio i više nego zadovoljavajući, koncert je bio izuzetno posjećen, svi su plesali i pjevali uz dobro poznate pjesme Crvene jabuke.