Deset godina agencije PRIME Communications

prime-tim

Deset godina agencije PRIME Communications

Tim agencije Prime Communications s prijateljima, partnerima i klijentima, u domaćinskoj atmosferi i ambijentu u dvorištu sjedišta firme, proslavio je 10 godina poslovanja.

dragan-mocevic

“Ponosni smo na činjenicu da smo iz male agencije iz Banjaluke izrasli u full service agenciju prepoznatljivu kao lidera na polju PR-a u BiH i da danas djelujemo iz dvije kancelarije. Naš najveći uspjeh je što smo u deset godina edukovali i izgradili stručan kadar, pridobili i opravdali povjerenje klijenata s kojim radimo već godinama i što svakodnevno svojim sposobnostima i referencama potvrđujemo da smo posvećeni učenju i radu i da konstantno napredujemo. Za deset godina postojanja i ostvarene rezultate zahvaljujemo svom stručnom timu i klijentima bez kojih sve to ne bi bilo moguće, a posebnu zahvalnost dugujemo medijima na dobroj saradnji”, istakao je Dragan Močević, generalni direktor agencije.

gosti-na-prime-zurci

Prime Communications u Banjaluci i Sarajevu zapošljava dvadeset stručnih i ambicioznih ljudi veoma posvećenih agencijskom poslu i više od dvadeset stalno angažovanih honorarnih saradnika.

gosti-na-prime-zurci-2

Pored PR i marketing odjela, Prime Communications uspješno radi u sektoru istraživanja, medijskih analiza, grafičkog dizajna, a već dvije godine u sklopu odjela Prime Digital kreira i realizuje online strategije za mnogobrojne klijente.

(1) Comments

Leave a Reply