Novo izdanje konferencije Proactive

Novo izdanje konferencije Proactive

– Acta, non verba. –

PROACTIVE 2024, regionalna konferencija o odnosima s javnošću, biznisu i komunikacijama zakazana je za 23. i 24. maj 2024. na Jahorini, u hotelu Rajska dolina.

Ko je odgovoran za krizu, a ko plaća cijenu krize povjerenja? Koja je uloga komunikacija i komunikatora u aktuelnim društvenim promjenama i trendovima u svijetu? Šta možemo očekivati u predizbornim kampanjama 2024.? Kako dešavanja u svijetu, ali i ekonomski trendovi, utiču na poruke i narative u kampanjama? Je li održivost samo još jedna prečesto korištena fensi riječ? Priča li stvarno novac: finansijska pismenost, finansijska odgovornost i ESG u finasijskom sektoru? Konačno, riješimo i ulogu komunikacija u brendiranju poslodavaca. Ovim se popis tema, naravno, ne završava.

Stručnjaci i stručnjakinje iz regiona koji su djelima, a ne riječima, pokazali da možemo, u interesu cijele zajednice, praviti pametnije odabire i donositi mudrije odluke učestvovaće na konferenciji. „Acta, non verba“ je i ovogodišnji slogan konferencije.

„Regionalna konferencija o odnosima s javnošću će svoje 13. izdanje imati u prestupnoj, 2024. godini. Bez straha i sujevjerja spremamo izuzetna predavanja, raspakujemo nepopularne ali aktuelne i izazovne teme kroz praktične primjere. Sve to uz dva dana prilika za povezivanje s liderkama i liderima u odnosima s javnošću, menadžmentu, komunikacijama, političkoj komunikaciji, finansijskom sektoru, psihologiji, marketingu. Sve to u malo drugačijem, ali i dalje jedinstvenom PROACTIVE formatu“, poručuju organizatori, PRIME Communications.

Link za rane prijave do 1. 4. po cijeni od 350 KM + PDV: .

Više o prijavama, kotizacijama i smještaju: .

Leave a Reply