O nama

PRIME Communications

PRIME Communications je agencija za odnose s javnošću i marketing, sa kancelarijama u Sarajevu i Banjaluci.

Osim odnosa s javnošću, koji predstavljaju naš “core business” i u kojem smo lideri na tržištu, možemo se pohvaliti i sa impresivnim portfoliom iz oblasti vizuelnih komunikacija, web dizajna, istraživanja i edukacije.

Čime se bavimo?

Odnosima s javnošću
(Public Relations)
Organizacijama događaja (Event management)
Vizuelnim komunikacijama
Web dizajnom
Tržišnim i istraživanjem javnog mnijenja
Edukacijom

U svakodnevnom radu i odnosu s klijentima nastojimo raditi zajedno s njima kao najbolje uigran tim, čiji je uspjeh zasnovan na povjerenju i dobroj strategiji.

Osim redovnog izvještavanja, često smo bili u prilici da radimo i određena predviđanja i da u skladu s njima predlažemo akcije koje klijent treba preduzeti. Potpuna posvećenost klijentu, detaljno proučavanje oblasti u kojoj posluje i stalno usavršavanje, je nešto na što smo posebno ponosni i što nas s razlogom stavlja u sam vrh na bh. tržištu.

Kroz partnerske odnose s drugim agencijama i konsultantima, u mogućnosti smo da pružimo naše usluge i za tržišta Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Naši klijenti

Imate prijedlog za saradnju?

Kroz partnerske odnose s drugim agencijama i konsultantima, u mogućnosti smo da pružimo naše usluge i za tržišta Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Makedonije.