Obilježavanje UN dana u BiH – svečani prijem i 3. Festival #ZamisliPromijeni

Obilježavanje UN dana u BiH – svečani prijem i 3. Festival #ZamisliPromijeni

Povodom obilježavanja Dana Ujedinjenih nacija 24. oktobra, i ove smo godine pružili podršku u osmišljavanju i organizovanju svečanosti.

Za predstavnike/ce diplomatskog hora, BH institucija, partnera iz nevladinog sektora i UN tim – predstavike/ce UN agencija u BiH, organizovan je svečani prijem 24. oktobra 2023. godine u Umjetničkoj galeriji BiH u Sarajevu.

Treći UN Festival #ZamisliPromijeni za građane/ke, osmišljen da predstavi partnerstva i postignuća UN partnera i agencija održan je 29. oktobra u Domu mladih, na Skenderiji.

Agencija PRIME Communications je u saradnji s klijentom – UN RCO BiH i UN agencijama osmislila i organizovala 3. UN festival #ZamisliPromijeni. Uz mnoštvo zabave, muzike i smijeha Festival je tradicionalno uz zabavni i edukativni program imao i sajamski karakter, Predstavljeni su radovi, proizvodi i aktivnosti UN-ovih agencija i njihovih lokalnih partnera. Najmlađi su uživali uz animatore, klovna, oslikavanje lica, a oni stariji u internacionalnoj kuhinji, novim modelima no_nation_fashion, rukotvorinama, te saznali novosti o mnogim društveno odgovornim projektima i pričama iz Bosne i Hercegovine.

Leave a Reply