Otvorena nova poslovnica Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banja Luka u Brodu

Otvorena nova poslovnica Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banja Luka u Brodu

Agencija za PR i marketing Prime Communications, specijalizovana i za event management, organizovala je svečano otvaranje rekonstruisane poslovnice Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banja Luka u Brodu , 10. juna .2010. godine.

Svojim osvježenim vanjskim izgledom, modernim enterijerom i funkcionalnim prostorom koji se prostire na korisnoj površini od 300 m², sa osam zaposlenih službenika, obnovljena zgrada poslovnice predstavlja primjer bankarskog visokog standarda.

Svečanosti povodom početka rada u obnovljenim prostorijama prisustvovali su direktor Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banja Luka, gospodin Samuel Vlčan, načelnik opštine Brod, gospodin Milovan Čerek, te brojni gosti, klijenti banke i predstavnika društveno-političkog života opštine Brod.

“Ova investicija naš je odgovor na veliko povjerenje koje uživamo kako od strane građana tako i od privrednih subjekata opštine Brod, a ujedno i naša jasna poruka da nastavljamo graditi imidž banke u koju klijenti dolaze zato što daje više. Mi smo vodeća banka u ovoj opštini i jedan od glavnih investicijskih oslonaca za građane, javni i privatni sektor s namjerom da ulogu lidera potvrdimo i u budućnosti”, rekao je Samuel Vlčan, direktor Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banja Luka.

Leave a Reply