Pet godina kasnije…

Pet godina kasnije…

Peti Sarajevo PR Open, nakon četiri godine pauze, prilika je da napravimo rekapitulaciju dešavanja na polju društveno odgovornog poslovanja u proteklih nekoliko godina, od našeg prethodnog istraživanju o ovoj temi u bh organizacijama.

Novi krug istraživanja o društveno odgovornom poslovanju u Bosni i Hercegovini, realizujemo pet godina kasnije, sa proširenim upitnikom i, vjerujemo, više kvalitetnih i korisnih odgovora. Nalaze istraživanja prezentovaćemo tokom konferencije i na našoj web stranici.

Link za istraživanje je http://goo.gl/WO7LKG a mi vam se unaprijed zahvaljujemo za učešće u istraživanju.

Tokom jednodnevnog okupljanja PR profesionalaca, pokušaćemo da pronađemo odgovore na neka od pitanja šta smo to napravili a šta „pokvarili“ ili promijenili od 2009.g. pa i da definišemo izazove društveno odgovornog poslovanja u aktuelnim uslovima.

Sarajevo PR Open je koncipirana kao jednodnevna konferencija posvećena odnosima s javnošću, novim trendovima i izazovima s kojima se susreće profesija.

Ova, po našem mišljenju i iskustvu, važna tema bila je inspiracija za nekoliko projekata u prošloj godini a da nijedno istraživanje, osim istraživanja koje smo sproveli 2009.g. nije realizovano.

Konferencija će se održati krajem aprila, u Sarajevu, a o temama, predavačima i pitanjima koja su nas inspirisala na povratak ovoj temi, pričaćemo i u narednom periodu kroz najavu konferencije.

Informacije o predavačima, prijavama i kotizacijama, datumu i programu konferencije, ažuriraćemo na Sarajevo PR open web stranici.

Podijelite link http://goo.gl/WO7LKG sa prijateljima i poznanicima, na društvenim mrežama ili mejlom. Hvala unaprijed!

Leave a Reply