PODRAVKA na SFF-u

PODRAVKA na SFF-u

Dosadašnju tradiciju Podravkinih večeri, ove godine Podravka je zamijenila događajem Festival Closing Reception by Podravka za goste Sarajevo Film Festivala, te Podravkine partnere i saradnike, proslavljajući tako saradnju Festivala i Podravke tokom 24. izdanja omiljenog nam Festivala.

Podravka je u okviru svojih ovogodišnjih festivalskih aktivnosti organizovala i zapaženo Kino u parku by Vegeta Natur u parku Hastahana, gdje su se svaku noć tokom trajanja festivala održavale projekcije najvećih filmskih klasika svih vremena, pod otvorenim nebom.

Medvjedić Lino, maskota Podravkinog Lino branda, i ove godine je najmlađim filmoljupcima uljepšavao boravak na Sarajevo Film Festivalu i to na projekcijama filmova koje su se tokom festivala održale u Pozorištu mladih i Kinu Novi Grad.

Ove godine, u sklopu svog zlatnog pokroviteljstva, Podravka je obezbijedila nagradu Srce Sarajeva za najbolji kratki film.

PRIME Communications tim je i ove godine tokom Sarajevo Film Festivala bio zadužen za PR podršku kompaniji Podravka u svim njenim aktivnostima.