Pozdrav Staroj – Razguli!

Pozdrav Staroj – Razguli!

„Čija krv to kola venama hrabrih…“ – Džoni Štulić

Istinu govoreći, ova godina je bila i veoma teška ali i plodna za nas.
Poslovno produktivna, zanimljiva, izazovna, drugačija – dobra.
Brojni su klijenti, brendovi i projekti na kojima smo radili u 2016.godini.

Podravka, Coca-Cola, UNICEF, OSCE, Hypo Alpe Adria Bank /Addiko bank, Triglav, Fabrika duvana Banjaluka, Lafka, Tisal, TACSO Vesta, Konica Minolta, Telegroup, Consult In, Nov toner, Destilacija Teslić, Networks – Sarajevo Unlimited, SparkMe, Vijeće stranih investitora – FIC, Fakultet političkih nauka Sarajevo, PREF RS, CRP Tuzla, UN Women, Privredna komora Banjaluka, Mljekara Pađeni, Bentoproduct, Centrum trade, Nova Aleksandrija … samo su neki od partnera i klijenata s kojima smo u ovoj godini uradili sjajne stvari. Naši timovi u Sarajevu i Banjaluci su uspješno realizovali događaje sa 40 i one sa 400 učesnika, bili kreativni i zahtjevni prema sebi i uspjevali da sve odlično štima. Ponosni smo na naše klijente sa kojima ćemo i u Novoj, 2017. godini napraviti još i više.

Izdvojiću, a drugi klijenti mi neće zamjeriti, najzahtjevnije i najinspirativnije kojima se radujemo i u 2017. – Coke Summership, Lino višebojac, izrada Smjernica za zaštitu najboljeg interesa djeteta u medijima sa UNICEFom – projekat koji je ujedinio stručnu javnost najpozvanijih i najznačajnih članova akademske zajednice, novinarske prakse, institucionalnog i nevladinog sektora koji se bave djecom i zaštitom prava djeteta – i projekat poznat po sloganu #RadujemoSeOvomProjektu.

Rasli smo u ovoj godini. Bila je ovo godina u kojoj smo dobili priliku da naučimo mnogo o poslu, svojim mogućnostima i da praktikujemo odnose s javnošću kakvi i treba da budu – strateški, sa uključivanjem svih aktera. Radili smo svoj posao sa odličnim rezultatima. I radićemo još i bolje u sljedećoj.

Naučili smo ponovo da su dobar i lud braća rođena, da posao koji radimo nema ama baš nikakvu podršku i zaštitu u zakonu. Ali eto, to su ideje, biće da je rezon zakonodavca da se toga (valjda) svako mogao dosjetiti, naravno – nakon što im dosljedno prezentujete ideje, obavite pripremu, prelomite budžete, ugovorite sve… I znate šta? Dok god nas kradu, plagiraju i kopiraju to je dobro.  Imaju i od koga.

Neka sjajna partnerstva smo sklopili i ojačali ih prijateljstvom. Bili smo odlični na prezentacijama i kad nismo dobijali poslove.

Kad sve saberem, mnogo smo bogatstva stekli u ovoj godini. Valute nisu baš konvencionalne i nisu sve u markama, eurima i dolarima ali… vrijede.

I kao što kaže naša novogodišnja čestitka, 2017. godina biće godina početaka, promjena, originalnosti i napretka – savršena za kreativne i inspirativne priče.
Neka bude i puna zdravlja, smijeha, radosti, uspjeha i vremena da uživamo zajedno u svemu dobrom što nam nosi.

Prime je zakoračio u 15. godinu svog rada i postojanja. Potrudićemo se da taj po godinama mali, a nama po značaju veliki jubilej, obilježimo u našem stilu – na kreativan i inovativan način.

Ispišimo novih 365 dana dobrim djelima, zanimljivim pričama i napunimo slikama sa dobrim i dragim ljudima.
Živjeli!

Leave a Reply