PR Akademija

PR Akademija

Počinju prijave za treću generaciju polaznika specijalističkog kursa za odnose s javnošću

Program dvosemestralnog specijalističkog kursa PR Akademija će se sastojati od 18 trosatnih modula.

Predavači na PR Akademiji u Banjaluci će biti neki od najuglednijih profesora i PR stručnjaka iz regiona, kao što su dr Tamara Vlastelica, dr Danijela Lalić, dr Damir Jugo, mr Peđa Ašanin, Miloš Čirič, mr Ksenija Renko, Drenislav Žekić, mr Miloš Đajić, dr. sc Božo Skoko, dr Ivana Zečević, Ašok Murti, Dragan Varagić, Ivan Ćosić i drugi. Program PR Akademije prilagođen je onima koji se već bave ovim poslom, ali i svima onima koji to žele raditi u budućnosti, bez obzira na akademsko zvanje, radni status ili funkciju koju obavljaju u kompaniji u kojoj rade. PR Akademija je namijenjena osobama koje rade na poslovima portparola, službenika i referenata za odnose s javnošću, zaposlene u PR i marketing službama, šefovima kabineta, studentima i svršenim diplomcima, kao i svima onima koji žele da rade na ličnom usavršavanju i razvoju sopstvenih potencijala za rad u PR i marketing profesiji.

Teme koje će polaznici slušati tokom PR Akademije su strateško komuniciranje, korporativno komuniciranje, online komunikacija, krizno komuniciranje, lični PR, kultura oblačenja, brending, event management, istraživanja u PR-u, interna komunikacija, lobiranje, politički marketing, PR kampanje, internet trendovi, retorika, odnosi s medijima, medijski trening i studije slučaja.

Tokom prethodnih 15 godina Prime Communications je kroz različite edukativne projekte poput konferencija PROACTIVE, Sarajevo PR Open, studentskog takmičenja PR Challenge i PR Akademije, ali i saradnjom sa regionalnim strukovnim PR udruženjima i promocijom njihovih aktivnosti, kontinuirano ukazivala na potrebu stalnog usavršavanja i značaj PR profesije u Bosni i Hercegovini i regionu.

Cijena kursa iznosi 1200 KM + PDV – mogućnost plaćanja u ratama

Više informacija o PR Akademiji potražite putem mail adrese: prakademija@prime.ba