Pridruži se PRIME timu

prime-communications-posao

Pridruži se PRIME timu

Ako za vrijeme ljetnog raspusta želiš naučiti nešto novo, steći vještine i znanja koja će ti sigurno pomoći u budućoj karijeri i raditi sa timom kreativnih stručnjaka koji vole da dijele znanja i iskustva PRIJAVI SE!

U periodu od 1. juna do 1. oktobra u kancelarijama u Sarajevu i Banjaluci primamo studente volentere na praksu za ove pozicije:

1) Community manager assistant

Traži se poznavanje, razumijevanje i aktivno korištenje društvenih mreža, poznavanje online zajednice, poznavanje engleskog jezika, praćenje komunikacijskih trendova u svijetu, želja za učenjem i stalnim usavršavanjem.

2) Junior Web Developer

Traži se osnovno poznavanje xHTML/CSS/JS/PHP, Photoshopa i dobro poznavnje WordPress CMS-a i naravno želja za učenjem i stalnim usavršavanjem.

Pružamo:

  • Priliku da stekneš praktična znanja koja će ti sigurno pomoći pri zaposlenju
  • Priliku da radiš u dinamičnom okruženju, sa klijentima iz različitih industrija i da dobiješ jasniju sliku i o drugim sektorima u agenciji (PR, marketing, event menadžment, grafički dizajn itd.)
  • Priliku da prisustvuješ svim edukacijama, konferencijama i seminarima koje će agencije organizovati u tom periodu
  • Potvrdu o realizovanoj praksi

I naravno, ako se pokažeš kao potencijal i član tima na koji bi mogli računati i nakon prakse ovo je PRILIKA i za stalno zaposlenje!

Ako ispunjavaš uslove i želiš da radiš u okruženju koje traži mnogo, ali daje još više, onda pošalji svoju biografiju sa fotografijom na office@prime.ba.

Napomena: Mi radimo veoma kreativan posao, pa nam i ti pokaži svoju kreativnost od samog početka i pokušaj se već sa biografijom istaknuti od mase, te ostavi prvi utisak po kojem ćemo te pamtiti 😉

Više o nama možeš saznati na www.prime.ba i prateći nas preko Twittera @PRIME_BA i Facebook stranice PRIME Communications.

Sretno!

Leave a Reply