Proactive 2011. – Pomjerili smo granice

Proactive 2011. – Pomjerili smo granice

Višednevna edukativna konferencija o odnosima s javnošću, PROACTIVE 2011, koja je okupila preko 100 učesnika iz BiH i regije je po sedmi put pomjerila granice sa kvalitetnim predavačima, korisnim programom i zanimljivim sadržajem.

“Zadovoljni smo jer smo i ove godine uspjeli okupiti preko 100 PR stručnjaka iz BiH i regije. Učesnici su iskoristili priliku da se međusobno povežu, razmijene kontakte te razgovaraju o primjerima iz svoje prakse. Predavači ovogodišnje trodnevne konferencije su dali sasvim nove ideje i pomjerili granice što se moglo vidjeti po reakcijama učesnika. Veoma nam je drago što iz godine u godinu, kako učesnicima tako i organizatorima, nova saznanja pomažu u ličnom, ali i profesionalnom razvoju”, izjavila je Lejla Brčaninović, PR direktorica agencije PRIME COMMUNICATIONS.

Vrhunski PR stručnjaci iz regije su govorili o temama kao što su potreba društvenih mreža u internoj komunikaciji, strateškom pozicioniranju korporativnih komunikacija, te kako komunicirati sa zaposlenima u vrijeme krize i velikih promjena, online PR-u i u sklopu panel diskusije o političkom komuniciranju.

Leave a Reply