Proactive 2011.

Proactive 2011.

Višednevna edukativna konferencija o odnosima s javnošću, PROACTIVE 2011, koja je okupila preko 100 učesnika iz BiH i regije završena je juče na Vlašiću.

„ Zadovoljni smo jer smo i ove godine uspjeli okupiti preko 100 PR stručnjaka iz BiH i regije. Učesnici su iskoristili priliku da se međusobno povežu, razmijene kontakte te razgovaraju o primjerima iz svoje prakse. Predavači ovogodišnje trodnevne konferencije su dali sasvim nove ideje i pomjerili granice što se moglo vidjeti po reakcijama učesnika. Veoma nam je drago što iz godine u godinu, kako učesnicima tako i organizatorima nova saznanja pomažu u ličnom, ali i profesionalnom razvoju“, izjavila je Lejla Brčaninović, PR direktorica agencije Prime Communications.

Vrhunski PR stručnjaci iz regije su govorili o temama kao što su potreba društvenih mreža u internoj komunikaciji, o strateškom pozicioniranju korporativnih komunikacija,  te kako komunicirati sa zaposlenima u vrijeme krize i velikih promjena, online PR-u i u sklopu panel diskusije o političkom komuniciranju.

„ Željela sam da čujem jedan kompletan program i nakon svih odslušanih predavanja sam više nego oduševljena. Vidim da je fokus  bio na ljude koji su u PR-u i zaista mi je veoma žao što nije došlo više ljudi iz biznisa i menadžmenta. Ja sam oduševljena, kako temama tako i znanjem vrhunskih predavača. Jednostavno kompletnom organizacijom, što se tiče samog kvantiteta i kvaliteta PROACTIVE.a”, istakla je Džejna Bajramović, direktorica marketinga Fabrike duhana Sarajevo.

Agencija Prime Communications najavila je i naredni PROACTIVE koji će se održati od 24.-26. maja  2012. god.

Leave a Reply