Dobrila Močević

izvršni direktor

Email: dobrila.mocevic@prime.ba

Dobrila Mocevic

U Prime-u praktično od 2002. godine, iako u periodu od 2003. do 1. marta 2008. angažovana povremeno, projketno i obavezno @proaktivno. Od pozicije tehničkog sekretara preko direktorice kancelarije u Sarajevu, zvanično, od 15. februara na poziciji izvršne direktorice.

Sumnja se, a sama se nikad ne trudi da riječima opovrgne sumnju, da je posao dobila preko štele i da je i ovo imenovanje čist nepotizam.

Oduvijek fascinirana riječima, pričama, ljudima i ljudskom maštom. Logično, baratanje riječima i komunikacija su ultimativna polja zanimanja i, eto, otkud su odnosi s javnošću logičan i srećan izbor profesije.

Fascinacija internetom i društvenim mrežama javila se kao dodatni kanal za praćenje procesa baratanja riječima i posmatranje i otkrivanje ljudske prirode, a onda i kao jedan od najvažnijih instrumenata razotkrivanja i sistematskog podrivanja neznanja i drugih štetnih ličnih mana.

Vjeruje da su čuda moguća i da svi imamo svoje čarobne štapiće. Ne vjeruje u instant rješenja nego u rad, odgovornost i posvećenost cilju, ma kako taj cilj drugima djelovao beznačajno.
Planira neke aktivnosti koje je godinama gurala po zapećcima i sva ta posla su u vezi ličnog i profesionalnog razvoja koji planira potom da investira u razvoj Prime-a.

 

Poslednji članci:

[latestbyauthor author=”Dobrila” show=”5″]

(1) Comments

Leave a Reply