Ukratko o #PROACTIVE konferenciji sa… Miloš Đajić

Ukratko o #PROACTIVE konferenciji sa… Miloš Đajić

Pitali smo naše učesnike o tome šta očekuju i šta ćemo mi čuti od njih na PROACTIVE konferenciji. Evo šta nam je rekao Miloš Đajić.

– Šta očekujete od Proactive konferencije – koje predavanje / panel vas najviše zanimaju?

Od Proactive konferencije pre svega očekujem kvalitetan i zanimljiv program i novosti iz PR struke. Radujem se susretu sa starim, a nadam se i novim koleginicama i kolegama. Najviše me zanimaju novosti iz komunikacije, novi standardi, predavanja prof Verčića, Gage Đermanović, rad sa infuIuencerima, a najviše se radujem razgovorima nakon predavanja iniciranih istim.

– Ukratko – vaše predavanje / diskusija – šta je ono što ćemo čuti?

Populizam je odavno prisutan u političkoj komunikaciji. Pokušaćemo da dekonstruišemo njegovu pogubnost i uticaj na naš izbor. Manipulativni potencijal je ogroman i verujem da ćemo svi zajedno izaći pametniji sa ovog panela.

– Ko bi / će imati najviše koristi od znanja koja ćemo čuti na konferenciji – kome biste je preporučili?

Znanje koje se prenosi na konferencijama je nemerljivo jer najčešće takve stvari nećemo nigde drugde čuti. Konferencijsko znanje je namenjeno i profesionalcima, ali i mladima koji tek počinju. Prilika za networking posle dve godine pauze je ogromna šansa za sve. Pripremite vaše predstavljanje.

Leave a Reply