Ukratko o #PROACTIVE konferenciji sa… Nejla Đonko i Imran Šabanac

Ukratko o #PROACTIVE konferenciji sa… Nejla Đonko i Imran Šabanac

Pitali smo naše učesnike o tome šta očekuju i šta ćemo mi čuti od njih na PROACTIVE konferenciji. Evo šta su nam rekli Nejla Đonko i Imran Šabanac.

Šta očekujete od Proactive konferencije – koje predavanje / panel vas najviše zanimaju?

Kako se oboje bavimo snimanjem sadržaja za društvene mreže, pa samim tim i promocijom, i sebe i brendova smatramo da imamo određeno znanje iz marketinga. Oboje smo završili srednju Ekonomsku školu što nam mnogo pomaže da razumijemo ono što se zove tržište, i da naš rad bude bolji, ali tu definitivno postoji prostor za dalje educiranje i napredovanje. Baš zbog toga smatramo da ce Proactive konferencija biti od koristi za naš daljnji napredak u edukaciji i uopšte karijeri. Osim toga, želimo upoznati nove ljude, steći nova poznanstva i razmijeniti znanje i iskustvo sa njima. Ne znamo kako da izdvojimo samo jedan panel, jer smo sigurni da su svi koji prisustvuju ovom događaju stručnjaci u onome što rade i da se od svakoga može mnogo naučiti.

Ukratko – vaše predavanje / diskusija – šta je ono što ćemo čuti?

Željeli bismo prićati o današnjoj brzorastućoj i najpoznatijoj društvenoj mreži-TikToku, naešm početku i radu na društvenim mrežama, saradnji sa kompanijama, algoritmu, pregledima, kreativnosti kreatora, brzini protoka informacija, efektivnosti videa i sadržaja uopšte i da li se isplati sarađivati sa influenserima na TikToku.

Ko bi / će imati najviše koristi od znanja koja ćemo čuti na konferenciji – kome biste je preporučili?

Definitivno ljudi koji se bave marketingom i oglašavanjem na društvenim mrezama, ali i van njih, te ljudima koji žele da nauče nešto novo od stručnjaka iz svijeta marketinga i PR-a. Preporučili bi svima da saslušaju ovu konferenciju, jer su sve teme aktuelne danas i treba ih poznavati.

Leave a Reply