Organizacija događaja

Jedan od odličnih načina komuniciranja kojim možete ostvariti nekoliko ciljeva: privući pažnju, ostaviti dojam, precizno definisati ciljne grupe, kombinovati brojne načine komuniciranja, obezbijediti komunikaciju koja traje duže vrijeme i mnogo sinergetskih efekata, sigurno je organizacija događaja.

Osim postavljenih i gore navedenih ciljeva, kada organizujemo događaje za naše klijente ili za nas same, nastojimo da upotrijebimo maksimalnu kreativnost, inovativnost i efektnost svakog i najsitnijeg detalja.

U našem portfoliju nalazi se velika i raznovrsna lista događaja koje smo organizovali, od zabava, godišnjica, svečanog otvaranja, konferencija, seminara, koncerata, sportskih događaja…

Posebno smo ponosni na brojne nagrade koje smo osvojili na NO LIMIT Advertising Festivalu 09. za kreativnu ideju i produkciju pozivnica (dvije zlatne, tri srebrne i jednu nagradu apsolutnog pobjednika takmičarske kategorije).

Imate prijedlog za saradnju?

Kroz partnerske odnose s drugim agencijama i konsultantima, u mogućnosti smo da pružimo naše usluge i za tržišta Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Makedonije.