Vizuelni identitet za Creditable Opportunities

Creditable Opportunities

Vizuelni identitet za Creditable Opportunities

Kreirali smo logo za kompaniju Creditable Opportunities.

Ideja koju smo unijeli u dizajn je da svijet oko nas obiluje promjenama, i u našoj priči, svaka intervencija ima svoj značaj.

Logo je sastavljen od slova C i O, ali nije samo kombinacija početnih slova imena kompanije, već simboliše dublje ideje. Otvorenost je ključna – otvaranje prema novim idejama, prilagođavanje promjenama i prihvatanje novih izazova. Kroz rad je bitno vidjeti mogućnosti u svakoj prepreci, transformacijom zatvorenih situacija u otvorene prilike.

Upravo kao što je slovo O postalo C kroz našu intervenciju, Creditable Opportunities donosi promjene koje oblikuju budućnost. Posvećenost inovaciji i prilagodljivosti ključna je za uspjeh, dok svaka promjena označava novo poglavlje u priči rasta i razvoja.

Međunarodna finansijska korporacija (IFC), članica Grupacije Svjetske banke i najveća svjetska razvojna institucija fokusirana na privatni sektor na tržištima u razvoju, i EOS grupa pojačale su saradnju u oblasti nekvalitetnih kredita (NPL) formiranjem Creditable Oppprtunities BA kompanije.

Leave a Reply